Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Хмельницького, 189

google.com.ua

П'ятниця, 16 липня 2021, 15:52

Приміщення на вулиці Богдана Хмельницького продали за майже два з половиною мільйони гривень

вул. Хмельницького, 189

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Хмельницького, 189 за 2,4 мільйони гривень львівській фірмі.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлове приміщення першого поверху на вул. Хмельницького, 189 у Львові, загальною площею 58,1 кв.м.

Аукціон стартував 29 червня, участь у ньому взяла лише одна фірма – приватне підприємство "Фірма "Престиж-сервіс", яка запропонувала за приміщення 2 421 212 грн. Зазначимо, початкова вартість першого поверху на вул. Хмельницького, 189 становила 2 346 360 грн. 

Одноповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі, вхід до приміщення здійснюється окремо з вулиці. Станом на сьогодні це приміщення перебуває в оренді, яка діє  до червня 2022 року, тут знаходиться продуктовий магазин.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Фірма "Престиж-сервіс" зареєстроване з 1996 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, виробництвом виробів із дроту, ланцюгів і пружин. Керівником і власником фірми є львів'янин Ігор Цільник.

Також він воолдіє ще кількома львівськими фірмами: ТЗОВ "Овація" (оптова торгівля напоями), ТзОВ "Новація-стиль" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна), ТзОВ "Альбянс-Сервіс" (виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій, неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами).

Додамо, у лютому цього року у міськраді сформували перелік із 150 нежитлових комунальних приміщень, які планували продати на аукціоні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.