Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

Четвер, 1 липня 2021, 15:12

Львівська Хвиля розповсюдиться на Хмельницьку область

Мирослав Хом'як

Львівська Хвиля придбала радіостанцію у Кам'янці-Подільському Хмельницької області.

Про це повідомляє Детектор медіа.

У травні цього року радіостанцію "Кам'янець – FM", що до цього часу належала львівській компанії ТОВ "ТРК "Подолянин TV", придбала ТзОВ "ТРК "Львівська хвиля", а її кінцевим бенефіціаром став Мирослав Хом'як, екс-податківець, власник і гендиректор "Львівської хвилі", керівник департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА у 2013-2014 роках.


Національна рада з питань телебачення та радіомовлення сьогодні, 1 липня, переоформила ліцензію на цю радіостанцію з ТОВ "ТРК "Подолянин TV" на "Львівську хвилю". 

Радіостанція "Кам'янець – FM" змінила логотип та програмну концепцію:  відтепер вона звучатиме як "Львівська хвиля – наше місто". Також збільшується частка власного виробництва: замість 8 годин – 24 години, музичних та розважальних програм: замість 4 годин – 12 годин.

Радіостанцію замість Володимира Крушановського очолив Юрій Хом'як. За його словами, вона продовжить місцеве мовлення, яке становитиме 10-15%.

Додамо, Мирослав Хом'як на місцевих виборах у 2015 році балотувався до Львівської обласної ради від партії "Наш край", але не пройшов. З липня 2015 року він очолює львівську обласну організацію цієї партії, а у 2017 році вступив у Національну спілку журналістів України, що викликало протести львівських журналістів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.