Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

галінфо

Субота, 30 грудня 2017, 07:30

Мирослава Хом'яка переобрали головою ЛОО „Наш край“

Мирослав Хом'як

Гендиректора радіо "Львівська хвиля" Мирослава Хом'яка переобрали головою Львивської обласної організації "Наш край" терміном на два роки.  

Про це повідомило ГалІнфо.

"Так, нещодавно на політбюро в Києві ми обговорювали питання розбудови партії. Зараз партійні осередки активно працюють у всіх куточках України. Про це свідчать результати виборів до об'єднаних територіальних громад згідно яких партія ввійшла в п'ятірку лідерів. І я дуже вдячний, що керівництво партії підтримало багато моїх ініціатив, та згодом було запропоновано ще на 2 роки очолити Львівську обласну партійну організацію", – заявив Хом'як. 

Хом’як наголосив, що "Наш край" у своїй діяльності одним із пріоритетів визначила надання більших повноважень місцевим громадам, оптимізацію території місцевих громад і створення ОТГ.

"Ці процеси зараз відбуваються по всій Україні. Я вважаю, що за цим – майбутнє України. Ми бачимо, як розвиваються громади наших сусідів, навіть тих же поляків. Об'єднана територіальна громада має більше повноважень і більше фінансів, а отже зможе більше зробити для тих людей, які там проживають. На мою думку, це дуже позитивний процес. Єдиний негативний момент – це те, що створення об'єднаних територіальних громад не відбувається таким темпом, як би хотілося. У Львівській області досі є багато сільських рад, які працюють за старими правилами і чогось чекають. Але механізм запущено і це дуже добре, і назад дороги немає", – розповів він.

Хом'як підкреслив, що "Наш край" вважає Росію агресором, а події на Сході України – війною. 

"У нас однозначна позиція – Росія затіяла з нами війну. Росія на чолі з Путіним анексувала Крим. Ми розуміємо, що війна на Донбасі відбувається не з ефемерними ополченцями, а з переодягненими військовослужбовцями Російської Федерації. Ми однозначно заявляємо: Росія агресор і ми повинні стояти до останнього, доки не переможемо", – сказав він.

Нагадаємо, головою Львівської міської організації "Наш край" є Олег Баляш. "Наш край" приймав участь у виборах в Кам'янка-Бузькій ОТГ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.