Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 2 липня 2021, 16:02

Інспектор Галицької митниці дозволив пропустити контрабанду вартістю 16 мільйонів

затримання

Інспектор митного поста "Яворів" підробив документи для ввезення  контрабанди брендового одягу вартістю 16 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Інспектору митного поста "Яворів" Галицької митниці повідомили про підозру у "замаху на несанкціоновані зміни інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, особою, яка має право доступу до неї, що заподіяло значну шкоду".

Як зазначили у прокуратурі, митник вніс до автоматизованої системи митного оформлення неправдиві відомості щодо перевезення вантажівкою будівельної плитки, хоча насправді в ній знаходився брендовий одяг та косметичні засоби вартістю 16 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від посади. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення цього кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.