Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кам'янка-Бузька

galnet.fm

Неділя, 4 липня 2021, 11:05

Влада Кам'янка-Бузької громади пропонує компенсувати мешканцям 50% вартості підняття тарифів на воду

Кам'янка-Бузька

Виконком Кам'янка-Бузької міськради винесе на розгляд депутатів відповідну ухвалу. 

Виконавчий комітет Кам'янка-Бузької міської ради ухвалив рішення про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення, а також підготував проєкт ухвали про компенсацію половини вартості підняття тарифу з місцевого бюджету. 

Про це повідомила пресслужба громади. 

Законодавством забороняється затверджувати тарифи, які є нижчими від собівартості комунальних послуг. Тому підняття тарифів є економічно обґрунтованим та вимушеним, вважає виконком. 

Разом з тим  на розгляд депутатів Кам'янка-Бузької міської ради на черговій сесії в липні буде винесено проєкт програми щодо відшкодування різниці в тарифах.

"За умови підтримки даної програми депутатами, з місцевого бюджету населенню  буде компенсовано половину вартості підняття тарифу в розмірі:на водопостачання – 7,5 грн, на водовідведення – 2,5 грн.З врахуванням компенсації, кінцевий тариф для споживачів становитиме: водопостачання – 2 7,8 грн, водовідведення – 16,4 грн", – йдеться у повідомлені. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.