Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Героїв Майдану

uk.wikipedia.org

Вівторок, 6 липня 2021, 13:08

У Львові планують звести нові багатоповерхівки на Героїв Майдану

вул. Героїв Майдану

Депутати на сесії розглянуть розроблення ДПТ у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки, щоб збудувати новий житловий будинок.

Про це йдеться у проекті ухвали, підготовленій на розгляд на наступній сесії Львівської міської ради, що відбудеться 8 липня.

Згідно із документом, розроблення детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки виконавчий комітет міськради погодив ще у 2017 році.

Територія у районі вул. Героїв Майдану, загальною площею у 3,6 га, знаходиться у історичному ареалі Львова та входить до зон: Тр-2 (зона транспортної інфраструктури (вулична мережа); Г-2 (торгово-ділові зони місцевого значення); Г-3 (навчальні зони); Ж-1 (зона садибної житлової забцдови); Ж-2 (зона малоповерхової квартирної забудови) та Р-3 (рекреаційні зони озеленених територій загального користування).

На цій території передбачається нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення. Крім того, передбачено розміщення вбудованих закладів торгівлі та громадського харчування та закладів побутового обслуговування, в яких сумарно мають створити 20-40 робочих місць. Гранична поверховість проектованої житлової забудови в межа ДПТ становить до шести поверхів включно.

Також планують зберегти існуючі житлові багатоквартирні будинки, садибні будинки, об’єкти громадського призначення та будівлі інженерної інфраструктури. Проектована забудова передбачає незначний приріст населення на території − менше 10%.

Зазначимо, замовником ДТП є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, а платником − ТОВ "Холдиг емоцій "!Фест".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Холдиг емоцій "!Фест" зареєстровано у 2011 році, а засновниками є ТОВ "Компанія з управління активами "Актив" та "Холдинг емоцій "!Фест", що зареєстроване в Австрії. Основний вид діяльності − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, а один з інших − надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Одним із засновників холдингу "!Фест" є Андрій Худо.

Нагадаємо, у 2019 році "Холдинг емоцій "!Фест" відкрив свій перший готель на вул. Лемківській 15а, відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

!Фест на Площі Ринок має ще такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.