Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Львівська ОДА

Вівторок, 6 липня 2021, 15:15

Неньо Козицького став львівським медіаолігархом

Максим Козицький

Батько голови Львівської ОДА Максима Козицького створив у Львові нове інформаційне агентство.

За даними аналітичної системи YouControl, 25 червня цього року у Львові зареєстрували ТОВ "Львів.Медіа", що займається діяльністю інформаційних агентств.

Засновником та кінцевим власником нового інформагентства став батько голови Львівської ОДА Максима Козицького Зіновій Козицький.

Керівницею нового медіа стала Ірина Буровець, яка раніше очолювала львівську ТРК "Галицька столиця", власником якої є Павло Дубневич, син екс-нардепа, голови Солонківської ОТГ Богдана Дубневича.

Також вона виступала підписантом створеного у 2006 році ТзОВ "Львівська газета Вісник міста", що належить мешканцю Черкаської області Сергію Кудрію (він пов'язаний із 526 різними компаніями).

 

Зіновій Козицький пов'язаний із 51 компанією Львівщини та власник групи компаній "Західнадрасервіс" (Івано-Франківська область), більшість із яких працюють у галузі зеленої енергетики. 

Крім цього, він вже володіє самбірським ТРО "Телефакт", яке застував у 1997 році спільно із мешканцем села Ралівка Самбірського району, керівником цієї телерадіоорганізації Романом Хруневичем.

Нагадаємо, у лютому 2020 року фірму Козицького ТзОВ "Нордік-Буд" обрали переможцем торгів із продажу будівлі дитячого санаторію на вул. Коновальця. Через сильний розголос він відмовився під підписання договору, тому облрада продала його новостворенній фірмі ТзОВ "Бізнес галерея "Лев".

Додамо, Максим Козицький очолив Львівську ОДА у лютому 2019 року. Він пройшов до облради від партії Слуга народу на місцевих виборах-2020.

У 2020 році Козицький задекларував майже три мільйони гривень доходу, які отримав за роботу в компаніях, де він був власником до свого призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.