Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Шляховський

П'ятниця, 9 липня 2021, 10:31

Очільник Нацполіції Львівщини отримав генеральське звання від Зеленського

Олександр Шляховський

Президент присвоїв Олександру Шляховському звання генерала поліції третього рангу.

Про це йдеться в указі Президента України №279/2021 від 8 липня 2021 року.

Президент Володимир Зеленський присвоїв спеціальне звання генерала поліції третього рангу полковнику поліції, начальнику Головного управління Національної поліції України у Львівській області Олександру Шляховському.

Зазначимо, це найнижче спеціальне звання вищого складу Національної поліції України, яке ввели у 2015 році. Генерал поліції 3-го рангу старшим за рангом від полковника поліції та молодший від генерала поліції 2-го рангу.

Нагадаємо, з 16 лютого цього року управління Національної поліції у Львівській області очолив Олександр Шляховський, уродженець Кіровоградської області. Його призначили керівником поліції Закарпаття у березні 2020 року, а у 2019 році він був заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Шляховський отримав 365 тис грн доходу та їздить на двох іномарках, власниками яких є інші особи. Його дружина володіє 6 земельними ділянками та двома квартирами на Київщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.