Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 9 липня 2021, 10:25

У селі, через яке об'їжджають зруйнований міст на трасі Львів-Луцьк, здійснять благоустрій

ремонт доріг на Львівщині

у селі Забужжя, через яке здійснюється об'їзд траси Львів − Луцьк, встановлять тротуар по один бік дороги, а швидкість руху обмежать до 30 км/год.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької територіальної громади.

Вчора, 8 липня, під час зустрічі з мешканцями села Забужжя представники Служби автомобільних доріг вирішили:

- встановити дорожні знаки обмеження швидкості руху транспортних засобів в населеному пункті до 30 км/год;

- при виготовленні проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги С140801 Кам’янка-Бузька − Руда-Сілецька, по одну сторону дороги запроектувати пішохідну доріжку або тротуар для безпечного пересування пішоходів;

-  завершити влаштування водовідведення з дороги С140801 Кам'янка-Бузька − Руда-Сілецька шляхом прокопування водовідвідних канав в межах населеного пункту;

- розчистити узбіччя дороги від дерево-чагарникової рослинності в межах населеного пункту;

- встановити додаткові вказівні дорожні знаки та дзеркала безпеки для розширення оглядовості водіям транспортних засобів і підвищення безпеки руху на небезпечних ділянках дороги, в яких обмежена видимість;

- організувати контроль працівників Національної поліції  за дотриманням правил дорожнього руху у с. Забужжя.

Усі пропозиції перенаправлять у відповідні служби для виконання.

Зазначимо, проблеми з організацією безпечного дорожнього руху в селі Забужжя виникли внаслідок обвалу моста в селі Гайок на трасі Львів − Луцьк.

Об'їзд здійснюють через село Забужжя, де дорожнє покриття знаходиться в неналежному стані, а водії автомобілів перевищують швидкість дозволену у населених пунктах, здійснюють небезпечні маневри, дорогою курсує важкогабаритна техніка, що створює запиленість в межах житлових будинків, які розміщені попри дорогу.

Нагадаємо, 1 липня мешканці Забужжя звернулись до депутатів Кам'янка-Бузької міськради з вимогою організувати безпеку дорожнього руху в межах населеного пункту.

Додамо, 3 травня на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. У Службі автомобільних доріг Львівщини вважають, що руйнацію моста спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини натомість відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.