Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   П'ятниця, 9 липня 2021, 13:33

Бізнеследі-2021: підприємицею року стала Олександра Балясна

Бізнеследі-2021 стала Олександра Балясна, засновниця бренду для передчасно народжених немовлят "Раненько".

Про це повідомляють організатори конкурсу.

Цього року церемонія нагородження Премією "Створено жінками" відбулася в Києві  уже втретє. Серед 100 заявок від номінанток комітет бізнеследі Франко-української торгово-промислової палати обрав десять кандидаток, з яких почесне журі 8 липня обрало переможницю. 

Бізнеследі 2021 року було визнано Олександру Балясну, засновницю бренду для передчасно народжених немовлят "Раненько". 

Під ТМ "Раненько" розробляються, шиються та реалізуються товари, які забезпечують малюкам умови, максимально наближені до внутрішньоутробних. З 2013 року "Раненько" вже вдягнули та підтримали понад 30 тисяч дітей, налагодили співпрацю з усіма перинатальними центрами України, дитячими лікарнями та міжнародними партнерами в Литві, Казахстані й Фінляндії. 

Олександра отримала головний приз Премії: 100 000 грн на розвиток власної справи, річну підтримку від CCIFU та бізнес-подорож до Парижа з можливістю отримати менторство від провідних французьких компаній. Серед найближчих бізнес-планів підприємниці – збільшити оборот на 100%, розширити колекції виробів, запустити колекцію сувенірної продукції та вийти на нові ринки.

Друге місце посіла Аліна Долініна, засновниця бренду Have A Rest – інстаграмних смартваліз із вбудованими вагами та USB. 

Третє місце здобула Юлія Ютовець, засновниця верміферми, що займається розведенням каліфорнійського черв’яка, і ТМ "Пастернак Біо" – екологічного добрива, біогумусу.

Мод Жозеф, директорка Франко-української торгово-промислової палати сказав наступне: 

"Коли ми тільки-но започаткували Премію, навіть не уявляли, який величезний резерв жінок-підприємниць має Україна. Головна мета нашої Премії — не лише надати їм матеріальну та професійну підтримку для розвитку бізнесу, а й найважливіше – подарувати віру у власні сили. Адже тільки коли ми позбавляємося комплексу самозванця та припиняємо думати, що займаємо чуже місце, ми можемо показати свою креативність, ефективність і витривалість".

Премія "Створено жінками" – частина великої програми впровадження активної політики фемінізації з боку французьких компаній.  Її ініціатор – комітет бізнеследі Франко-української торгово-промислової палати, який активно докладає зусиль у сприянні жіночому підприємництву. Місія ініціативи – мотивувати вже успішних українських підприємниць і тих, хто ще тільки мріє про перші кроки в бізнесі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.