Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівка

Вівторок, 13 липня 2021, 16:10

У Львові через спеку вантажівки не впускають у місто

вантажівка

Через спеку міськрада обмежила в'їзд вантажівок до Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні, 13 липня, обмежили заїзд великогабаритного транспорту до Львова у зв’язку зі спекотною погодою. Щоб унеможливити в′їзд вантажівок до Львова, на в’їздах у місто працює патрульна поліція.

"Наприкінці червня у нас вже діяли обмеження на заїзд у місто великогабаритного важкого транспорту, у зв’язку із спекою понад 30 градусів. Такі обмеження вводяться для того, щоб не пошкоджувалося дорожнє покриття, а також це передбачено вимогами чинного законодавства.

З огляду на погодні умови, заїзд знову обмежено. На в’їздах до Львова працює поліція" − розповів начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, з 1 червня в Україні почала діяти тимчасова заборона на проїзд вантажівок дорогами державного значення у спеку. Рух обмежують у денну пору доби при температурних показниках повітря вище +28 градусів за Цельсієм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.