Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежна дружина

boryslavrada.gov.ua

Середа, 14 липня 2021, 10:40

В Бориславській ОТГ запрацювала пожежна дружина

пожежна дружина

В селі Попелі Бориславської громади створили дружину добровільної пожежної охорони.

Про це повідомила пресслужба Бориславської міськради.

Вчора, 13 липня, в селі Попелі Бориславської громади відкрили пожежну дружину добровільної пожежної охорони. Наразі підрозділи пожежної дружини створюються також в селах Ясениця-Сільна та Уріж Бориславської громади.

"Такі підрозділи також створюються в. с. Ясениця-Сільна та с. Уріж. На сьогодні одна група вже є повністю укомплектована, оснащена первинними засобами пожежогасіння і може ліквідовувати незначні пожежі, в тому числі сухої трави, а також надавати допомогу державним пожежним частинам" – повідомив начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та охорони довкілля Бориславської міської ради Володимир Прідун.

Як йдеться у повідомленні, необхідність створення таких підрозділів виникла після адміністративно-територіальної реформи, щоб оперативно проводити заходи із запобігання виникнення пожеж та організації їх гасіння на території населених пунктів, де немає державної пожежної охорони.

Нагадаємо, у Красненській громаді ввели марковані мішки для сміття вартістю 26 гривень, а старости сіл Славської громади отримали чотири нові автомобілі загальною вартістю у 2,5 мільйона гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.