Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Глиняни

П'ятниця, 16 липня 2021, 11:09

Депутатка облради позбавила Глиняни коштів на каналізування вулиць

Глиняни

Депутатка від партії За майбутнє забрала у Глинянської міськради 1,4 мільйони гривень, передбачені на будівництво каналізаційної мережі міста.

Про це повідомила прес-служба Глинянської міської ради.

Через звернення депутатки Львівської обласної ради від політичної партії За майбутнє Анастасії Пляцок у Гринянської міськради забрали 1,4 млн грн, які були передбачені у обласному бюджеті для будівництва каналізаційної мережі міста.

"Пляцок своїми діями ввела в оману голову комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації, головуючу сесії Львівської обласної ради та депутатський корпус. Своє звернення мотивувала депутатка неправдивою інформацією про нібито невикористання нами коштів на даний об’єкт" – йдеться у повідомленні міськради.

Натомість Пляцок запропонувала віддати ці кошти Перемишлянам.

Як пояснили у міськраді Глинян, на момент прийняття сесією облради рішення про виділення коштів, у Глинянах вже виконали роботи із каналізування вулиць на загальну суму у 3,4 млн грн. Станом на сьогодні діють укладені договори з підрядниками, із місцевого бюджету на це додатково виділили 701 тис грн, а також планують скерувати ще 200 тис грн.

"Виявляється, тепер можна проголосувати про виділення коштів, а згодом за бажанням когось з депутатів ці кошти відібрати і дати комусь іншому. Відколи створена Глинянська громада, не припиняються атаки на неї з боку сил За майбутнє. Пазли нарешті склалися: проблеми з ліцензією для лікарні + конфлікт на гладкому місці з Народним домом + вилучення коштів на каналізування Глинян – такий основний перелік "допомоги" мешканцям Глинянської ТГ від За майбутнє" – наголосили у Глинянській міськраді.

Наразі мерія із цього питання скерувала звернення до депутатів обласної ради та провела зустріч з головою облради Іриною Гримак.

Нагадаємо, минулоріч Варіанти вже розповідали про ситуацію у Глинянах в статті "Глинянська руїна в квадраті".

Додамо, Анастасія Пляцок, маркетинговий спеціаліст у Marketplace Marketing Agency, на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської обласної ради від партії За майбутнє. Пляцок навчалася у ЛНУ імені Івана Франка на факультеті журналістики.

У 2020 році депутатка не задекларувала жодного доходу, натомість її чоловік придбав автівку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.