На Червоноградщині сільський голова незаконно передав чотири гектари землі

Вівторок, 20 липня 2021, 15:30

Сільський голова підробив рішення сесї сільради і передав своїм родичам чотири гектари земельних ділянок на майже три мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Сільський голова підробив рішення сесї сільради та передав своїм родичам і іншим громадянам чотири гектари земельних ділянок на майже три мільйони гривень.

Як встановили правоохоронці, у жовтні-листопаді минулого року сільський голова одного з сіл Червоноградського району підробив рішення сесії сільської ради про передачу своїм родичам, зокрема дружині та онуку, а також іншим громадянам земельних ділянок загальною площею 4,02 га та вартістю 2,7 млн грн, що знаходяться на території одного із сіл колишнього Сокальського району.

Колишньому сільському голові повідомили про підозру у службовому підробленні та зловживанні владою (ч.1 ст.366, ч.2 ст.364 КК України).

Наразі тривають слідчі дії. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та накладення арешту на вищезгадані землі.

Мітки: земельні ділянки, львівська прокуратура, незаконне рішення, новини львова, Прокуратура Львівської області, сільський голова, Червоноградський район