Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Вівторок, 20 липня 2021, 16:00

Оксі Банк став лідером за приростом відділень

Оксі Банк

У львівського Оксі Банку та Пумбу найбільший приріст за кількістю відділень − по три відділення.

Про це повідомляє видання Stockworld.

Оксі Банк та Пумб показали найбільший приріст за кількістю відділень серед банків в Україні − по три відділення. А Пін Банк та Аккордбанк – по 2 відділення.

Натомість в квітні-травні 2021 року кількість банківських відділень в Україні скоротилася до 6 895 одиниць. Значне скорочення регіональної мережі серед банків відбулося у Приватбанку − на 110 відділень, Ощадбанку − на 54 відділення, Альфа-банку − на 12 відділень та УкрСиббанку − на 11 відділень.

Нагадаємо, АТ "Оксі Банк" – це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). Оксі Банк став найкращим банком у номінації "Динамічний розвиток" за версією за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

Додамо, Оксі Банк провів модернізацію сайту та оновив айдентику, що вплине на зручність користування та пошуком інформації споживачами.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.