Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Князя Романа, 20

loda.gov.ua

Середа, 21 липня 2021, 12:01

ДФРР виділив 17 мільйонів на створення інноваційного наукового парку у Львові

Князя Романа, 20

На створення інноваційного наукового парку Львівської політехніки цьогоріч витратять 21,6 мільйона гривень, з яких 17 мільйонів − кошти ДФРР.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

ДФРР виділив 17 мільйонів гривень на створення інноваційного наукового парку у корпусі Львівської політехніки на вул. Князя Романа, 20. Загальна вартість проєкту становить понад 32 мільйони гривень, з яких цього року планують залучити 21,6 мільйони. З місцевих бюджетів Львова та області виділять 4 мільйони гривень.

Інноваційний науковий парк Львівської політехніки є найбільшим розвитковим проєктом, який фінансується за кошти ДФРР на Львівщині цього року. 

Наразі у приміщенні на понад 3000 квадратних метрів тривають демонтажні роботи та збільшують потужність електромереж.

"На базі майбутнього центру ми плануємо об'єднати Tech StartUp School, технологічну лабораторію з вільним доступом «Tech Labinno», Absolute Solution Hub, Центр захисту інтелектуальної інформації та патентування винаходів (ТІSC), Tech Business School Львівської політехніки, StartUp Market, вищу школу публічного лідерства, коворкінг на 170 робочих місць, представництва науково-дослідних та конструкторських інститутів Львова й області" − розповів керівник проєкту від Львівської політехніки Назарій Подольчак. 

Нагадаємо, з ДФРР фінансуватимуть нові проекти вартістю не нижче 10 млн грн. А комісія ДФРР затвердила проекти на 2021 рік для трьох районів Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.