Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Тимчишин

city-adm.lviv.ua

Четвер, 22 липня 2021, 11:20

Орест Тимчишин очолив Личаківську адміністрацію

Орест Тимчишин

Голову Франківської районної адміністрації призначили головою Личаківської районної адміністрації.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні, 22 липня, Ореста Тимчишина призначили головою Личаківської районної адміністрації міста Львова. Раніше Тимчишин очолював Франківську районну адміністрацію.

В зв'язку з призначенням Ореста Тимчишина на нову посаду, виконувачем обов'язків голови Фраківської районної адміністрації призначили Ігоря Савку.

Натомість Оксана Пригода, яка виконувала обов’язки голови Личаківської районної адміністрації, залишається на займаній посаді заступника голови Личаківської районної адміністрації. 

Нагадаємо, у травні 2018 року Ореста Тимчишина офіційно призначили головою Франківської районної адміністрації. Він з кінця 2011 до 2017 року працював заступником голови з питань житлово-комунального господарства Франківської районної адміністрації, а до цього очолював відділ житлового господарства у цій адміністрації.

З 2002 до 2010 року Тимчишин працював у відділі житлового господарства в Галицькій районній адміністрації, а також у 2002-2005 роках очолював ЛКП "Центральне" Галицького району Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.