Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

брифінг

loda.gov.ua

Четвер, 22 липня 2021, 12:40

У Львові відкриють Почесне консульство Індонезії

брифінг

Очолить Почесне консульство Республіки Індонезія у Львові Андрій Іонов.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Сьогодні, 22 липня, у Львові запрацює Почесне консульство Республіки Індонезія у Львові. Консульство працюватиме на вул. Коперника, 1.

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, Почесне консульство Індонезії стане 21 консульством у Львові.

"Сьогодні когорта почесних консульств, які є на Львівщині, поповниться Почесним консульством однієї з найбільших країн південно-східної Азії – Індонезії. Це 21 консульство у Львові, включаючи Генеральні. Наші країни знаходяться далеко одна від одної на мапі світу, але відкриття Консульства − це ще один крок до розвитку багатовекторної співпраці, зокрема економічної" − зазначив Максим Козицький.

Очолить установу Почесний консул Республіки Індонезія у Львові Андрій Іонов. Його представив Надзвичайний і Повноважний Посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді. Він із робочим візитом перебуває на Львівщині.

Нагадаємо, торік ресторатор Андрій Іонов став почесним консулом Індонезії в Україні. 

Зазначимо, Андрій Іонов – власник львівських ресторанів "Чорний Кіт", "Амадей" та "Вероніка", засновник і президент ДП "Албіс Компані", ТзОВ "Діаніум Трейдінг Ко Лімітед". У 2013 році Іонов придбав аптеку на вулиці Коперника за ціною 7,5 тисяч за один кв.м.

На місцевих виборах 2020 року Іонов був першим кандидатом у списку палітичної партії "За Майбутнє". Партія не пройшла у райраду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.