Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

П'ятниця, 23 липня 2021, 12:15

Приміщення на проспекті Чорновола продали за майже два мільйони гривень

Львівська облрада

Львівська облрада продала приміщення на проспекті Чорновола, 59 за 1,9 млн грн львівській фірмі.

Управління майном спільної власності Львівської облради продало у системі ProZorro нежитлове приміщення другого поверху на проспекті В. Чорновола, 59 у Львові, загальною площею 63,4 кв. м.

 

Аукціон стартував вчора, 22 липня, участь у ньому взяли Ігор Батюк, який запропонував ціну 1 650 100 грн, та ТОВ "Галицький салон", яке запропонувало за приміщення 1 900 000 грн. Зазначимо, початкова вартість другого поверху на проспекті Чорновола, 59 становила 1 095 120 грн. Перемогло в аукціоні ТОВ "Галицький салон". Наразі очікується опублікування протоколу.

Будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі, вхід до приміщення здійснюється з внутрішнього двору, через сходову клітку.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Галицький салон" зареєстроване з 1996 року у Львові, на проспекті Чорновола,59. Товариство займається ремонт інших побутових виробів і предметів особистого вжитку. Керівником і власником фірми є львів'янка Ірина Кравець. 

Нагадаємо, Львівська облрада виставила на аукціон шість комунальних приміщень у Львові, Буську, Городку та у Стрию.

Додамо, Сергія Іваха звільнили з посади начальника управління майном спільної власності Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.