Приміщення на проспекті Чорновола продали за майже два мільйони гривень

П'ятниця, 23 липня 2021, 12:15

Львівська облрада продала приміщення на проспекті Чорновола, 59 за 1,9 млн грн львівській фірмі.

Управління майном спільної власності Львівської облради продало у системі ProZorro нежитлове приміщення другого поверху на проспекті В. Чорновола, 59 у Львові, загальною площею 63,4 кв. м.

 

Аукціон стартував вчора, 22 липня, участь у ньому взяли Ігор Батюк, який запропонував ціну 1 650 100 грн, та ТОВ "Галицький салон", яке запропонувало за приміщення 1 900 000 грн. Зазначимо, початкова вартість другого поверху на проспекті Чорновола, 59 становила 1 095 120 грн. Перемогло в аукціоні ТОВ "Галицький салон". Наразі очікується опублікування протоколу.

Будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі, вхід до приміщення здійснюється з внутрішнього двору, через сходову клітку.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Галицький салон" зареєстроване з 1996 року у Львові, на проспекті Чорновола,59. Товариство займається ремонт інших побутових виробів і предметів особистого вжитку. Керівником і власником фірми є львів'янка Ірина Кравець. 

Нагадаємо, Львівська облрада виставила на аукціон шість комунальних приміщень у Львові, Буську, Городку та у Стрию.

Додамо, Сергія Іваха звільнили з посади начальника управління майном спільної власності Львівської облради.

Мітки: ProZorrо, закупівлі, Львівська обласна рада, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні, проспект Чорновола, Управління майном спільної власності Львівської обласної ради