Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Обладнання

Буська міська рада

Понеділок, 26 липня 2021, 10:34

У Буській гімназії з'явиться STEM-лабораторія

Обладнання

Буська міська рада закупила обладнання для створення STEM-лабораторії для учнів на базі Буської гімназії.

Про це повідомляє Буська міська рада.

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради за кошти залишку освітньої субвенції придбано для Буського ЗЗСО – Гімназії імені Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка комплект обладнання для STEM-лабораторії на суму 996 тисяч грн.

У закуплений інвентар входять вироби компанії EdPro: три інтерактивні панелі для хімічного, фізичного і біологічного кабінетів, набори для лабораторних робіт "Амперій" - 11 (1 набір розрахований на 4 учнів), інтерактивні посібники в mozaBook та 3D-принтер, який буде зібрано фахівцями наприкінці серпня перед початком нового навчального року.

Тоді ж команда компанії ЕdPro, яка є українським виробником обладнання для освіти, програмного забезпечення та інтерактивних підручників, приїде до навчального закладу, аби показати вчителям, як успішно використовувати інноваційне обладнання в освітньому процесі.

STEAM-лабораторія є форматом розвитку кабінету природничо-математичної освіти, модернізованого кабінету фізики. Разом з тим це не лише окремий центр в школі, а діяльність, впроваджена у весь навчальний процес закладу, бо такий формат дозволяє впроваджувати міжпредметну інтеграцію зі збереженням класичного поділу на дисципліни.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.