Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП біля села Розвадів

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 26 липня 2021, 14:47

На Стрийщині в ДТП постраждало семеро людей

ДТП біля села Розвадів

Внаслідок зіткнення автомобілів біля села Розвадів травмувалися троє дітей та четверо дорослих.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 26 липня, близько 8:00 на мості поблизу села Розвадів в Стрийському районі на трасі Київ – Чоп зіткнулися Honda Civic та Škoda. Внаслідок ДТП травми отримали троє дітей та четверо дорослих.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Honda Civic, 63-річний мешканець Львова, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення зі Škoda під керуванням 54-річного мешканця Тернопільської області.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій Škoda та четверо його пасажирок, серед яких троє дітей віком 5, 8 і 10 років, а також 21-річна дівчина – усі мешканці Тернопільської області. Крім того, травмовані водій Honda Civic та його пасажирка, 40-річна львів’янка. Усіх потерпілих доставили в лікарню, їхні діагнози уточнюють.

Поліцейські встановлюють усі обставини зіткнення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Через ДТП утворилися затори приблизно на кілометр в обидва боки. Станом на 12.00 рух на ділянці дороги біля села Розвадів відновили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.