Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

gp.gov.ua

Понеділок, 26 липня 2021, 16:40

Працівники Львівської залізниці щомісяця крали до 30 тонн пального

затримання

П'ятеро працівників Рівненської філії "Львівської залізниці" двічі на день відкачували із маневрових тепловозів пальне.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

П’ятьох працівників Рівненської філії "Львівська залізниця" АТ "Укрзалізниця" викрили на розкраданні до 30 тонн пального щомісяця.

Як встановили правоохоронці, група службовців систематично розкрадала паливно-мастильні матеріали. П'ятеро службових осіб двічі на день – вранці і ввечері − відкачували із маневрових тепловозів пальне і таким чином привласнювалось від 15 до 30 тонн щомісячно, які реалізовували.

За результатами проведених негласних слідчих дій, у формі контролю за вчиненням злочину у виді оперативної закупки, у них придбали 200 літрів викраденого пального.

Правоохоронці проведели понад 30 санкціонованих обшуків у приміщеннях підприємства та за місцем проживання службових осіб та вилучили понад 1400 літрів дизельного палива, каністри із залишками пального, засоби для його відкачування, 5 автомобілів, які використовувались для перевезення викраденого пального, мобільні телефони, грошові кошти в різній валюті, банківські картки, чорнові записи.

П’ятьох службових осіб підприємства затримали в порядку ст. 208 КПК України під час розкрадання паливно-мастильних матеріалів. Наразі затриманим повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.