Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бурштин

Львівська митниця

Четвер, 29 липня 2021, 13:25

У Грушеві виявили контрабанду 13 кілограмів бурштину

бурштин

Українець намагався перевезти до Польщі понад 13 кілограмів бурштину у порожнинах авто.    

Про це повідомила прес-служба Львівської митниці Державної митної служби України.

Вчора, 28 липня, у пункті пропуску "Грушів – Будомєж", що на українсько-польському кордоні, прикордонники викрили контрабанду бурштину, які намагався перевезти з України до Польщі водій мікроавтобуса Volkswagen, українець.

56-річний мешканець Волині заховав у конструктивних порожнинах авто 13 кілограмів бурштину, загальною вартістю понад 200 тисяч гривень.

одій мікроавтобуса Volkswagen, прямуючи до Республіки Польщі через пункт  пропуску "Грушів-Будомєж", обрав смугу руху "зелений коридор". Тим самим 56-річний мешканець Волині засвідчив, що не має товарів, на переміщення яких встановлено заборони чи обмеження. 

Однак, під час огляду автомобіля у  працівників митниці виникла підозра, що там можуть бути приховані товари" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом працівники митниці склали протокол за ч.1 ст.483 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Товар та автомобіль вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.