Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Червоноград

Четвер, 29 липня 2021, 14:05

У всіх навчальних закладах Червонограда встановлять індивідуальні теплові пункти

Червоноград

До початку опалювального сезону у 35 навчальних закладах Червонограда встановлять індивідуальні теплові пункти.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

До початку опалювального сезону у Червонограді встановлять 35 індивідуальних опалювальних пунктів, з яких вже встановлено 28. 

Кошти на реалізацію проєкту отримали в межах виконання зобов’язань сторін Кіотського протоколу − 21,5 млн грн виділили за бюджетною програмою "Державна підтримка заходів, спрямованих на зменшення обсягів викидів (збільшення абсорбції) парникових газів, у тому числі на утеплення приміщень закладів соціального забезпечення, розвиток міжнародного співробітництва з питань зміни клімату".

"Виконання проєкту на місці триває фактично рік. Наразі фірма-виконавець встановила повністю 28 індивідуальних теплових пунктів, перед тим провівши необхідні будівельні роботи. Запуск систем здійснять на початку загальноміського сезону. До цього часу будуть встановлені всі ІТП. Кожен дасть змогу закладу економити щонайменше 30-40% коштів на теплоносіях. Зважаючи, що це є гроші громади, це дуже серйозна економія на 35 різних соціально важливих закладах міста" − зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Індивідуальні теплові пункти встановлять у 35 навчальних закладах Червонограда, а саме у:

- 12 дитячих садочках;

- 14 школах;

- 2 дитячо-юнацьких спортивних школах;

- 2 будинках дитячої та юнацької творчості;

- гімназії;

- спорткомплексі "Шахтар";

- Народному домі;

- школі мистецтв;

- Сокальській станції юних техніків.

Нагадаємо, ще у 2019 році Червоноградська міськрада замовила технологію для зниження рівня забруднення повітря у школах та дитячих садочках міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.