Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво колектора в Щирці

shchyretska-hromada.gov.ua

Четвер, 29 липня 2021, 15:50

У Щирці каналізаційний колектор будують спільно з німецькими партнерами

будівництво колектора в Щирці

У смт. Щирець каналізаційний колектор будують в рамках реалізації українсько-німецького проєкту.

Про це повідомила пресслужба Щирецької тергромади.

У смт. Щирець Львівського району реалізують українсько-німецький проект "Будівництво каналізаційного колектора по вулицях Вишнева, провулку Грушевського-Вишнева, Шашкевича, провулку Острівська-Вишнева, Острівська, провулку Гайдамацька-Острівська, Гайдамацька, Богуна, Данимла Галицького, Вокзальна в смт Щирець Пустомитівського р-ну Львівської обл.(Nakopa-E-UKR.5-18)".

Щирецька селищна рада в рамках реалізації проєкту співпрацює з німецьким містом Ґуденсберг, а координатором проєкту "Муніципальні партнерства з Україною" Сервісної служби "Громади в Єдиному Світі" Engagement Global є Ірина Іваськевич.

Роботи з будівництва каналізаційного колектора у смт. Щирець виконує ТОВ "Балтом Україна". Зазначимо, у квітні Щирецька селищна рада провела у системі ProZorro закупівлю на виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора. ТОВ "Балтом" було єдиним учасником. Вартість виконання робіт − 5 483 434,68 грн.

 

Нагадаємо, Оброшинська тергромада уклала двосторонню Угоду про міжнародну співпрацю з польською гміною Фредропль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.