Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вул. Винниченка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 30 липня 2021, 11:00

Сьогодні у Львові відкрили для проїзду вулицю Винниченка

Вул. Винниченка

Ремонт каналізаційного колектора на вул. Винниченка завершили, дорогу відкрили для проїзду з 10.00 год.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 липня, з 10.00 год. відкрили для проїзду транспорту дорогу на вул. Винниченка, а підрядник завершив усі ремонтні роботи щодо аварійного каналізаційного колектора. 

"Підрядник завершив усі роботи щодо колектора, також відновлено дорожнє покриття. Відтак, з 10.00 год вулиця буде відкритою для проїзду транспорту, також буде демонтовано тимчасові дорожні знаки" − повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

Нагадаємо, у середу, 28 липня, повідомлялось, що підрядник планує завершити ремонт камери каналізаційного колектора на вул. Винниченка на початку наступного тижня.

Зазначимо, у п'ятницю виконком Львівської міськради виділив майже два мільйони гривень на ремонт аварійного каналізаційного колектора навпроти будівлі на вул. Винниченка, 32. 

Додамо, на вул. Кривоноса організували двосторонній рух на час ремонтних робіт каналізаційного колектора. Аварійні роботи на каналізаційному колекторі на вул. Винниченка тривали з 1 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.