Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 30 липня 2021, 13:32

У Львові на Стрийській збудують новий ресторан

візуалізація

Фітнес-центр "Формула краси" на вул. Стрийська, 202 перетворять на ресторан. 

Сьогодні, 30 липня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТОВ "Віллоу Ярд Р1" закладу громадського харчування зі знесенням існуючої будівлі на вул. Стрийській, 202 у м. Львові.

Відповідно до документа, планується знесення існуючої будівлі. Наразі на вул. Стрийській, 202 розміщений фітнес-центр "Формула краси". Будівля нового закладу громадського харчування буде одноповерховою. Планується дві черги будівництва, а поруч буде парковка на 22 авто.

Новий заклад громадського харчування планують розмістити на земельній ділянці площею 0,57 га, яка належить до земель житлової та громадської забудови.

Гранична висота будівлі майбутнього ресторану встановлена у 8,1 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 26 %.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Віллоу Ярд Р1" зареєстроване у 2019 році і займається організацією будівництва будівель. Керівники − Сергій Ковальов та Сергій Котенко, а кінцеві бенефіціари − Арсен Шлапак та Олександр Берба.

Нагадаємо, "Арсен" на проспекті Червоної Калини, 60 перетворять на торгово-розважальний центр, а біля нього відкриють Макдональдз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.