Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Стрийщина

П'ятниця, 30 липня 2021, 15:30

На Стрийщині планують збудувати завод з виробництва сухих будівельних сумішей

Стрийщина

ТОВ "Розвадів будматеріали" планує збудувати завод з виробництва сухих будівельних сумішей у селі Розвадів.

Про це йдеться в Повідомленні про плановану діяльність, яка підлягає оцінці випливу на довкілля.

ТОВ "Розвадів будматеріали" планує збудувати завод з виробництва сухих будівельних сумішей у селі Розвадів Стрийського району.

Як йдеться в документі, планований обсяг виробництва сухих сумішей становить 192,5 тис тон/рік, а грунтовки − 2,4 тис тон/рік.

Будівництво заводу передбачає комплексну промислову будівлю, що складається з силосного корпусу, складів сировини та готової продукції, адміністративно-побутового блоку та окремо розташованих допоміжних споруд виробничого та адміністративного призначення.

Завод планують збудувати на території Розвадівського вапнякового кар'єру, на орендованій земельній ділянці, яка вже використовується підприємством. Площа ділянки під розташування заводу становить 6,3 га і знаходить на території Розвадівської сільської ради. Корисні копалини з Розвадівського вапнякового кар'єру планують використовувати як сировину для заводу.

Планується, що завод в Розвадові працюватиме в дві зміни по 8 год, і забезпечить 129 робочих місць.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Розвадів будматеріали" зареєстроване у 2007 році, основний вид діяльності − добування піску, гравію, глин і каоліну. Засновником є ТОВ "Промислово-будівельна група Ковальська", а керівник − Наталія Півень.

Нагадаємо, Київська компанія "Нові Продукти" планує інвестувати 20 мільйонів гривень у завод із виготовлення напоїв на Золочівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.