Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 2 серпня 2021, 10:40

На Львівщині виявили склад з підробленими миючими засобами

підпільний цех

В одному із сіл на Львівщині зберігали близько 900 одиниць підроблених миючих засобів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У Рівному виявили підпільний цех, де мешкані Рівненської та Львівської областей виготовляли підроблені миючі засоби.

Правоохоронці під час обшуків виявили підроблену продукцію, рулони з етикетками, картонні коробки з незаконним використанням знаку для товарів та послуг, а також склад в одному із районів Львівської області, де зберігалось близько 900 одиниць готової продукції, заздалегідь приготовленої для збуту мешканцям Львівщини.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканці Рівненської та Львівської областей незаконно використовували знаки для товарів і послуг з метою отримання прибутків від реалізації контрафактної продукції у вигляді миючих засобів для побутових потреб" − йдеться у повідомленні.

Зловмисники заподіяли правовласнику знаку матеріальну шкоду на суму понад 1,4 млн грн.

Прокурори Львівської обласної прокуратури скеровали до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів організованої групи з міжрегіональними зв’язками за фактами незаконного використання знаків для товарів і послуг, що заподіяло шкоду у особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 229 КК України). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.