Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 3 серпня 2021, 11:33

У Львові водії громадського транспорту не забезпечені кімнатами відпочинку і гарячим харчуванням

львівські маршрутки

У місті водії маршруток та електротранспорту не забезпечені місцями для обідньої перерви та відпочинку.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Станом на початок цього року у ЛКП "АТП 1" працювало 539 водіїв, а у ЛКП "Львівелектротранс" – 214 водіїв трамваїв та 163 водії тролейбусів, однак для них у місті немає жодної кінцевої зупинки громадського транспорту, яка б була обладнана кімнатами для відпочинку, місцем для приймання їжі та санвузлами.

За словами голови транспортної комісії Львівської міськради, депутата від Варти Ігора Зінкевича, у Житомирі, на відміну від Львова, вже реалізована ідея гарячого харчування для працівників громадського транспорту.

"Не дивуйтесь, коли бачите водіїв трамваїв на кінцевих зупинках з булочками за панеллю управління – де ж ще їм бути? Ідея гарячого харчування для працівників громадського транспорту вже реалізована, на приклад, у Житомирі, то чому б це не реалізувати у нас?" – наголосив Зінкевич.

Також він додав, що наразі у ЛКП "АТП 1" та ЛКП "Львівелектротрансі" є суттєвий недобір кадрів.

Нагадаємо, у липні з бюджету Львова виділили 14 мільйонів гривень на львівські маршрутки, а на вулиці Зеленій може з'явитися ще одна автобусна база АТП №1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.