Зміст статті

4 серпня 2021Прес-реліз

Sushi-Go: швидка доставка суші у Львові

Тепер можна обрати круті суші у Львові – поживні, корисні та незвичайні шматочки японської їжі, які представлені стравами від ресторану Суші-Го.

 

Ми – новий суші-ресторан у Львові і пропонуємо суші найвищої якості, яких Ви ще точно не пробували! Смакуйте наші оригінальні роли, зроблені з любов’ю професіональними кухарями за авторськими рецептами бренд-шефа.

Суші без обмежень: оригінальні смаколики у меню

Японські страви вважаються найпопулярнішими у всьому світі. Особливо, якщо мова йде про роли – шматочки з різною начинкою, оригінально прикрашені листочками водоростей норі або ж рибкою та овочами.

Класикою вже стали роли Каліфорнії та Філадельфії, які готуються у США та традиційно японські варіанти – хосомакі, начинка яких прихована усередині. А ми пропонуємо нашим клієнтам справді унікальне поєднання – солодкі роли, які містять у собі шматочки фруктів (винограду, персику, банану та інших), вкриті шоколадним млинцем або солодким кремом.

Для великої компанії можна обрати суші-сети – маленькі, середні та великі набори їжі: веганські, сирні, рибні та інші роли у різних варіаціях.

Наші роли є особливими через підхід до приготування страв – щирий і щедрий:

  • Велика кількість риби – червоної, білої, масляної у сирому та копченому вигляді;
  • інші морепродукти на будь-який смак;
  • Свіжі овочі, вирощені в Україні;
  • Екзотичні фрукти

Окрім класичних ролів, доставка Суші-Го пропонує можливість скуштувати ще й інші страви азійський кухні – супи, створені на основі бульйону місо та різновид салатів – з м’ясом та міксом овочів.

Кухар ресторану Суші-го постійно працює над тим аби до нашого споживача на стіл потрапляли нові види смачних ролів, контролює якість та майстерність приготування. Для цього розробляються власні, авторські рецепти, тестуються поєднання, а найкращі стають доступними для замовлення.

Швидка доставка суші додому та містом

Серед переваг сервісу варто відзначити наступні:

  1. Швидка доставка: усього 59 хвилин з моменту замовлення, не залежно від кількості ролів та страв; У вас раптова вечірка?Ми впораємось вчасно!
  2. Якісна кухня: ми використовуємо лише свіжі та перевірені інгредієнти, які проходять суворий контроль;
  3. Щедрі додатки: до кожних шматочків суші або ролів безплатно додаються соуси та васабі;
  4. Розмір має значення: ресторан готує справді великі роли, які швидко втамують навіть сильний голод.

Ми хочемо, аби наші клієнти стали постійними, тому пропонуємо постійні знижки, акції і формуємо накопичувальний бонусний рахунок! Близько 10% від кожного замовлення повертається на бонусний рахунок, який можна використати для оплати наступного замовлення!

Автор: Прес-реліз

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.