Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель "Жорж"

google.com.ua

П'ятниця, 6 серпня 2021, 11:40

У двох готелях Львова запрацюють зали гральних автоматів

готель "Жорж"

У готелях "Жорж" та "Супутник" відкриють зали ігрових автоматів, натомість готелю "Сихів-Сервіс" відмовили в проведенні азартних ігор.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей дозволила облаштувати зали гральних автоматів у двох львівських готелях: ТзОВ "Готельний комплекс "Жорж" (площа Міцкевича, 1) та у ТзОВ "Туристична фірма "Львів-Супутник" (вул. Княгині Ольги, 116).

Зал гральних автоматів у готелі "Жорж" запрацює в підвалі та на першому поверсі загальною площею 460,5 кв.м. У готелі "Супутник" гральні автомати дозволили розмістити на першому поверсі будівлі загальною площею у 311,9 кв.м.

Натомість комісія відмовила у облаштуванні гральних автоматів у ТзОВ "Сихів-Сервіс", що знаходиться на вул. Морозна, 14. Як йдеться у рішенні, приміщення, де тризірковий готель "Сихів-Сервіс" планує розмістити зал гральних автоматів, не відповідає вимогам закону щодо організації та проведення азартних ігор. Зокрема, воно знаходиться не та території готелю.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Готельний комплекс "Жорж" володіє Ольга Філатова-Кривецька, дружина колишнього народного депутата та основного фінансиста ВО "Свобода" Ігора Кривецького. Цей готель вона придбала у 2013 році.

Кривецький також володіє готелем Edem resort Medical and Spa, якому цьогоріч  вперше присвоїли категорію "5 зірок".

Власниками ТзОВ "Туристична фірма "Львів-Супутник" є Лариса Малех та Вінтергрін Лімітед (Кіпр). Малех – екс-депутатка Львівської міської ради у 2006-2010 роках, куди вона пройшла у складі політичної партії Наша Україна. У 2005 році Малех була членкинею партії Християнсько-Демократичний Союз, а з 1990 року працювала головою правління ВАТ "Туристична фірма "Львів-Супутник". 

ТзОВ "Сихів-Сервіс" зареєстрований на вул. Морозній у Львові з 2008 року, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Кінцевими власниками фірми є Віра Півень (Закарпаття) та Ігор Машталер (Львів), якому також належить ТзОВ "ММ-Логістик", а його дружині, Ірені Машталер – ТзОВ "Євроготель" на вул. Тершаковців у Львові.

Нагадаємо, у червні у готелі "Львів" запрацював зал ігрових автоматів, а у "Гранд Готелі" – казино. А у лютому ТзОВ "Готель "Львів" та Софія Максимець отримали дозволи на проведення азартних ігор. 

Також у готелі "Асторія" відкриють третій у Львові зал ігрових автоматів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.