Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назарій Бербека

Фб Бербеки

Понеділок, 9 серпня 2021, 10:13

Депутат Бербека купив інформаційну агенцію Дивись.інфо

Назарій Бербека

Депутат Львівської міської ради Назарій Бербека став власником 90% корпоративних прав та активів видання "Дивись.інфо".

Про це повідомило видання Дивись.інфо на своєму сайті. 

У п'ятницю, 6 серпня, власники інформаційної агенції "Дивись.інфо" та депутат Львівської міської ради Назарій Бербека уклали угоду, за якою 90% власності корпоративних прав та активів перейшли до Назарія Бербеки.

"Ми сьогодні підписали корпоративну угоду. Її ключовою умовою було невтручання у редакційну політику та перехід 90% власності корпоративних прав та активу підприємства Назарію Бербеці. Понад 5 років Дивись.інфо працювало незалежно, і цей принцип зберігається надалі. Для медійної компанії − це новий щабель розвитку. Концепція розвитку, яку ми погодили − яскрава, глибока, орієнтована на підтримку ділового та економічного сектору регіону. Це вкрай важливо для Львівщини, і я рада, що у цій ніші працюватиме Дивись.iнфо" – зазначила співвласниця та керівниця ІА Дивись.iнфо Наталія Улинець.

Як йдеться у повідомленні, редакційна політика видання та принципи роботи залишаться незмінними, а редакційну угоду з новим власником закріплять меморандумом.

"Оскільки я давно займаюсь бізнесом, для мене є очевидним інвестиція у видання, яке буде майданчиком для спілкування, аналітики, експертності креативного кластеру та бізнес середовища Львова. Особливість видання Дивись.iнфо в тому, що це самобутнє, незалежне медіа, яке має великий потенціал до розвитку – так і залишиться надалі. Наші стосунки з редакційним колективом сайту будуть прозорими, ми розробляємо та підпишемо відповідний меморандум з редакцією про невтручання в інформаційну політику видання" – повідомив Назарій Бербека.

Зазначимо, Назарій Бербека на місцевих виборах у 2020 році пройшов до Львівської міської ради від партії "Європейська солідарність" та став членом комісії архітектури, містобудування та розвитку територій. Офіційно – член ЄС.

У 2015 році балотувався до Львівської міської ради 7-го скликання від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", але не пройшов.

Бербека є приватним підприємцем, бенефіціарним власником шести підприємств, директором ТзОВ "Львівська інвестиційна компанія".

Додамо, у лютому цього року Львівська міськрада дозволила його будфірмі збудувати новий житловий комплекс на вул.Кульпарківській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.