Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Залізнична, 26

google.com.ua

Вівторок, 10 серпня 2021, 14:57

На місці колишніх приміщень Укрпошти у Львові стартує будівництво готелю

вул. Залізнична, 26

Львівська ОДА надала в оренду землю Укрпошти на  вул. Залізничній приватній фірмі, яка планує збудувати тут готельно-офісний житловий комплекс.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького № 675/0/5-21 від 6 серпня 2021 року.

Приватне підприємство "Юридична фірма "Сфінкс" отримало в оренду терміном на 10 років землю для будівництва готельно-офісного житлового комплексу.

Йдеться про ділянку площею 0,4256 га на вул. Залізнична, 26 у Львові, яка перебуває у державній власності й якою до листопада 2020 року, тобто до того часу, коли вперше стало відомо про будівництво на цій території готелю, користувалася "Укрпошта".

Зазначимо, минулоріч для того, щоб дозволили цій фірмі збудувати тут готель, облдержадміністрація прийняла рішення змінити цільове призначення цієї ділянки, посилаючись на заяву про добровільну відмову від права постійного користування зелею від Укрпошти та договір купівлі-продажу нерухомого майна від 21.07.2020, що зареєстрований у реєстрі за №1641.

"Затвердити ПП "Юридична фірма "Сфінкс" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4256 га із зміною цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної та ринкової інфраструктури (для будівництва готельно-офісного житлового комплексу)" – йдеться у розпорядженні.

Наразі департамент архітектури Львівської ОДА має укласти договір оренди на цю земельну ділянку з ПП "Юридична фірма "Сфінкс".

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Юридична фірма "Сфінкс" зареєстроване у Львові з 1999 року, займається діяльністю у сфері права. Власниками фірми є львів'янин Роман Колодій, АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Бізнес Сіті" та пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд "Лев Капітал", які також належать Роману Колодію.

Крім цього, у 2018 році Колодій створив у Львові будфірму ПП "Континент Лайф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.