Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Kreisel

kreisel.ua

Вівторок, 10 серпня 2021, 10:22

Компанія Kreisel збудує завод з виробництва сухих будівельних сумішей на Львівщині

Kreisel

У селі Піски Щирецької тергромади німецька компанія Kreisel збудує завод з виробництва сухих будівельних сумішей.

Про це повідомила пресслужба Щирецької тергромади.

Німецька компанія Kreisel збудує другий завод з виробництва сухих будівельних сумішей у Львівській області у селі Піски Щирецької тергромади.

У четвер, 12 серпня, у селі Піски Щирецької громади компанія Kreisel закладе перший камінь у будівництво нового заводу німецького концерну Fixit Gruppe.

"Це буде початком будівництва другого заводу з виробництва сухих будівельних сумішей ТОВ "Крайзель" − будівельні матеріали" в Львівській області. Після офіційного відкриття, промов представників компанії та гостей заходу заплановано відкриття  арт-скульптури та проведення екскурсії територією майбутнього заводу, після якої перші особи компанії дадуть відповіді на запитання представників преси" − йдеться в повідомленні.

Зазначимо, компанія Kreisel належить до німецького концерну  Fixit Gruppe та має понад 600 співробітників, 10 заводів, представництва у 9 країнах Центральної та Східної Європи Kreisel. Перший завод в Україні компанія відкрила у 2008 році у Фастові Київської області.

Нагадаємо, ТОВ "Розвадів будматеріали" планує збудувати завод з виробництва сухих будівельних сумішей у селі Розвадів на Стрийщині.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.