Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Кубійовича

uk.wikipedia.org

Вівторок, 10 серпня 2021, 12:35

У Львові планують звести нові багатоповерхівки біля Снопківського парку

вул. Кубійовича

Детальний план території у районі вул. Кубійовича та вул. Снопківської оприлюднили для громадського обговорення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На вул. Кубійовича у Львові планують збудувати два житлові будинки та облаштувати новий громадський простір.

Згідно із документом, розроблення детального плану території у районі вул. Кубійовича, вул. Снопківської виконавчий комітет міськради погодив ще у 2019 році.

На ділянці по вул. Кубійовича, 2 площею 0,0154 га планують збудувати один багатоквартирний житловий будинок з мансардою, середньою поверховістю − 4 поверхи на 9 квартир. Проживати в будинку зможе приблизно 15 мешканців. Орієнтовна загальна площа квартир становитиме 363,65 кв. м. А перший поверх площею 90 кв.м. відведуть для комерційних цілей.

Натомість на ділянці по вул. Кубійовича, 36 площею 0,0607 га теж збудують один багатоквартирний житловий будинок з мансардою, середньою поверховістю − 4 поверхи на 9 квартир. Проживати в будинку зможе приблизно 25 мешканців. Орієнтовна загальна  площа  квартир 545,28  кв. м. А перший  поверх площею 150  кв. м. відведуть для комерційних цілей.

Наразі на ділянці ДПТ по вул. Кубійовича, 2 розташовані  два гаражі, які належать І. Огоновському І. і підлягатимуть знесенню їх власником при будівництві багатоквартирного житлового будинку. А на ділянці по вул. Кубійовича, 36 також розташований гараж, власник − О. Кімакович, що також підлягає знесенню його власником при будівництві багатоквартирного житлового будинку. 

Між будинками всередині кварталу планують облаштувати відпочинкову зону. Реалізувати детальний план очікують за три роки.

Зазначимо, у понеділок, 16 серпня, о 15:00 год відбудеться громадське слухання проекту детального плану території у районі вул. В. Кубійовича, вул. Снопківської в будівлі "Порохової вежі" (вул. Підвальна, 4).

Нагадаємо, депутати облради збільшили площу львівського парку "Снопківський" на 11,5 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.