Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська залізниця

Середа, 11 серпня 2021, 16:50

Львівська залізниця лідирує із сплати податків на Львівщині

Львівська залізниця

За сім місяців цього року Львівська залізниця сплатила 241 мільйон гривень податку.

Про це повідомляє Департамент фінансів Львівської ОДА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент фінансів Львівської ОДА склав перелік найбільших платників податків у Львівській області за січень-липень цього року.

Зокрема, найбільшу суму податків сплатила регіональна філія "Львівська залізниця" АТ "Укрзалізниця". За 7 місяців цього року, порівняно із січнем-липнем 2020 року, підприємство збільшило приріст на 24% й сплатило 241 млн грн податку.

Крім цього, загальнообласну динаміку із сплати податків на 22% перевищують також такі підприємства області: ТзОВ "Леоні", ТзОВ "Бадер Україна", ПАТ "Львівгаз", ТзОВ "Сільпо-Фуд", ТзОВ "АТБ-Маркет", ТзОВ "Електроконтакт Україна", ЛМКП "Львівводоканал", ТзОВ "Нова Пошта", ПП "Західний Буг", ТзОВ "ОДВ-Електрик", ТзОВ "Львівенергозбут". 

Додамо, у п'ятірку лідерів області із сплати податків за чотири місяці цього року увійшли Центр екстреної медичної допомоги, ОККО та "Львівська політехніка".

Податок на доходи фізичних осіб – основне джерело доходів місцевих бюджетів (його частка в бюджеті області – 60%). Щомісяця у облдержадміністрації відзначають платників Львівщини, що є лідерами за сплатою до бюджету цього податку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.