Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фестивалі у Львові

П'ятниця, 13 серпня 2021, 12:14

У Львові передбачили більше семи мільйонів на фестивалі та загальноміські заходи

фестивалі у Львові

Вартість фінансування загальноміських заходів та іміджевих фестивалів у місті протягом цього року становитиме 7,1 мільйони гривень.

Сьогодні, 13 серпня виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2021 рік та суми фінансування цих заходів за рахунок коштів міського бюджету м. Львова.

Зокрема, на проведення всіх культурних заходів до кінця року загалом передбачили 7 157 668 грн. З цих коштів 3 081 096,93 грн підуть на погашення заборгованості у 2020 році, яка виникла через брак коштів у бюджеті на минулорічні фестивалі і заходи.

Найбільше із цих коштів передбачено для проведення загальноміських заходів (новорічні та різдвяні свята, День Львова, Великдень у Львові, День незалежності України) – 1 326 571,07 млн грн, а також на конкурс надання фінансової підтримки на реалізацію заходів у галузі культури та мистецтва – 900 000 грн.

Ще по 300 000 грн планують виділити на іміджеві фестивальні заходи та Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt. 

Нагадаємо, минулоріч проведення фестивалів у Львові обійшлося у 11 млн грн з бюджету міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.