Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Т. Шевченка, 315

google.com.ua

Четвер, 19 серпня 2021, 15:42

На вулиці Шевченка у Львові планують створити новий сквер

вул. Т. Шевченка, 315

Зелену зону мають облаштувати на вул. Т. Шевченка, 315.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №338 від 13 серпня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився ініціювати створення зеленої зони на вул. Т. Шевченка, 315 у місті.

"З метою облаштування зелених зон відпочинку та дозвілля для працівників промислових підприємств, у тому числі скверів, ігрових та спортивних майданчиків, які одночасно будуть слугувати санітарно-захисною зоною від об’єктів шкідливості промислових підприємств ініціювати створення зелених зон (скверів) на вул. Т. Шевченка, 315 у м. Львові" – йдеться у документі. 

Наразі мерія має визначити статус та відповідність містобудівній документації територій на вул. Т. Шевченка, 315 для створення зелених зон (скверів), а також проаналізувати та опрацювати можливість ефективного та раціонального використання скверу для потреб працівників промислових підприємств на вул. Т. Шевченка, 315.

Крім цього, чиновники мають напрацювати проект ухвали про включення до переліку скверів Шевченківського району нової зеленої зони на вул. Т. Шевченка, 315  й подати на його на затвердження депутатам Львівської міської ради.

Нагадаємо, на початку липня у місті повідомили, що планують створити п'ять нових скверів у різних районах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.