Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 16 серпня 2021, 14:24

Департамент освіти та науки Львівської ОДА планує купити ноутбуків на понад 80 мільйонів

Львівська ОДА

Львівська ОДА оголосила закупівлю 4042 ноутбуків з очікуваною вартістю понад 81 млн грн.

Департамент освіти та науки Львівської ОДА оголосив закупівлю у системі ProZorro на 4042 ноутбуки. Очікувана вартість закупівлі становить 81 013 716 грн.

Як вказано у тендерній документації, департамент планує купити 4042 ноутбуки з діагоналлю екрана не менше 14" дюймів та інтегрованою у корпус фронтальною веб-камерою.

На ноутбуки має бути встановлена ліцензійна операційна система з безкоштовними оновленнями Microsoft Windows 10 Professional Ukrainian, з підтримкою роботи у локальній обчислювальній мережі з україномовним інтерфейсом та наявністю дистанційного робочого столу. 

Усі ноутбуки, які планує закупити департамент, мають мати не менше 12 місяців офіційної гарантії та бути виготовлені одним виробником. Також учасник повинен гарантувати, що весь запропонований ним товар є новим та раніше не використовувався.

Аукціон почнеться 21 жовтня, а поставити ноутбуки мають у 58 місцевих рад до 22 грудня 2021 року.

Нагадаємо, Львівська ОДА замовила за 164 тисячі гривень обладнання для проведення у Львові святкового концерту з нагоди 30-ти річчя Незалежності України, а за 300 тисяч гривень замовила відеоролики про львівських спортсменів-учасників Олімпіади в Токіо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.