Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

yak-prosto.com/

Вівторок, 15 січня 2013, 11:14

"Укртелеком" запроваджує нові тарифи на деякі види дзвінків

"Укртелеком" з 21 січня 2013 змінює деякі тарифи на міжміський зв`язок і на дзвінки на мережу мобільного зв`язку.

 

Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

Так, з 21 січня буде більш ніж на 70% підвищено тариф на дзвінки з фіксованої мережі компанії на мережу мобільного зв`язку "ТріМоб" - з 0,25 грн/хв.до 0,43 грн/хв. (З ПДВ).

"Укртелеком" також знизить тариф на міжміські дзвінки на фіксованій мережі (з фіксованого на фіксований телефони) у робочі дні з 0,48 до 0,43 грн/хв.

Крім того, з 0,96 грн/хв. до 1,2 грн/хв. з 21 січня буде підвищено тариф на дзвінки з телекомунікаційної мережі фіксованого телефонного зв`язку іншого оператора телекомунікацій при наданні послуги через міжнародну станцію "Укртелекому", на мережі операторів мобільного зв`язку.

Тарифи на дзвінки з "Укртелекому" на мережі операторів мобільного зв`язку залишилися незмінними (1,2 грн/хв.), За винятком мережі "Голден Телеком", де тариф знижується до 1,08 грн/хв.

"Укртелеком" також в 6,25 рази підвищує тарифи на додаткові послуги міжміського телефонного зв`язку за попереднім замовленням: виклик абонента за третім із п`яти зазначених у замовленні номерів (до 3 грн.), виклик абонента за четвертим та п`ятим номерам (до 6 грн.), виклик певної особи (до 6 грн.), надання розмови у призначений абонентом час (до 6 грн.).

У такій же пропорції виросте і тариф на запрошення в переговорний пункт особи для ведення міжміської телефонної розмови (до 15 грн.), тариф на довідку про номер телефону в іншому населеному пункті (до 9 грн.).

Також з 21 січня вводитися тарифи на міжміські дзвінки на мережі за попереднім замовленням, які встановлені в розмірі 3 грн/хв. на фіксованій мережі та 3,60 грн. на мережі мобільних операторів.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.