Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Середа, 18 серпня 2021, 13:55

У Самборі 30-річний місцевий мешканець збував наркотичні засоби

затримання

Раніше судимий чоловік розповсюджував у Самборі наркотичний засіб "Субутекс".

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Раніше судимий за наркозлочин 30-річний мешканець Самбора купував, зберігав та неодноразово збував мешканцям міста та району наркотичні засоби, зокрема "Субутекс". Зловмисника взяли під варту.

"У ході санкціонованих обшуків, проведених із залученням бійців спецпідрозділу поліції КОРД за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили блістери з нарковмісними таблетками "Субутекс", грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, та інші речові докази. Все вилучене скероване на експертне дослідження" − йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.