Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стрілець

lv.npu.gov.ua

Четвер, 19 серпня 2021, 11:20

Львів'янин влаштував стрілянину в кафе у центрі Львова

стрілець

39-річний чоловік здійснив кілька пострілів в кафе у центрі Львова та втік.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 18 серпня, близько 16.30 один з відвідувачів кафе у центрі Львова здійснив кілька пострілів з невідомої зброї після чого втік. Постраждалих внаслідок події немає.

Про стрілянину повідомив на оперативну лінію 102 директор закладу громадського харчування. Також заявник надав опис та прикмети зловмисника. А невдовзі на перехресті вулиць Валової-Галицької патрульні поліцейські виявили перехожого, який підпадав під орієнтування та затримали його. З собою чоловік мав предмет, схожий на пістолет та набої до нього.

Особу зловмисника встановили − ним виявився 39-річний львів’янин. Зброю та боєприпаси правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.