Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Четвер, 19 серпня 2021, 13:26

Мережу надання адмінпослуг у Львівській області відобразили на карті

Львівська ОДА

Львівська ОДА сформувала карту надання адмінпослуг в області.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Департамент економічної політики Львівської ОДА розробив карту мережі надання адмінпослуг у області.

Мапа містить інформацію про існуючу та проектовану мережу майбутніх точок надання адміністративних послуг. З карти можна дізнатися про функціонуючі центри надання адміністративних послуг, їх територіальні підрозділи, віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАПу, перелік адміністративних послуг, а також контактну інформацію та графік роботи.

Мережа враховуватиме зміни до законодавства щодо інституту старост в Україні, які дозволяють надавати базовий набір адміністративних послуг безпосередньо на місцях. Карта регулярно наповнюватиметься новою інформацією.

"Сьогодні Львівська ОДА на основі аналізу системи надання адміністративних послуг у Львівській області, з урахуванням пропозицій органів місцевого самоврядування формуватиме найбільш зручну для кожного мешканця області систему надання адміністративних послуг. Адже реформа децентралізації передбачає, що якість публічних послуг має покращуватися, вони мають бути доступні для кожного громадянина на території, де він мешкає" − повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

На формування мережі надання адміністративних послуг у 2021 році в області передбачені кошти із різних джерел фінансування, зокрема субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП (22,9 млн грн), державний фонд регіонального розвитку (10 млн грн), бюджет розвитку обласного бюджету (3,5 млн грн), комплексна програма регіонального розвитку (2 млн грн), субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій (900 тис грн).

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики створило Цифрову мапу подій до Дня незалежності України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.