Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Марш нескорених

П'ятниця, 20 серпня 2021, 14:23

На День незалежності у Львові втретє проведуть Марш нескорених

Марш нескорених

До Дня незалежності у Львові проведуть Марш нескорених на підтримку українських воїнів.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У вівторок, 24 серпня, в День Незалежності у Львові, проведуть загальноміський Марш нескорених, щоб вшанувати пам'ять загиблих героїв та морально підтримати українських воїнів. 

Марш розпочнеться на Личаківському кладовищі о 9.00 год. Учасники ходи сформують колону біля головного входу до цвинтаря. До події долучаться військові, волонтери, представники міської та обласної влади, родини Героїв та активні мешканці міста.

О 10.30 год учасники прибудуть до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Під час віче відбудеться урочисте підняття Державного Прапора та запалення лампадок. Тут також відбудеться панахида, яку очолять військові капелани.

Нагадаємо, Марш нескорених пройде у Львові вдруге. Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади "Холодний Яр" Артур Кирєєв під час сесії міської ради 1 серпня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.