Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт львів

google.com

Неділя, 22 серпня 2021, 14:43

Аеропорт Львів планує спорудити вантажний термінал

аеропорт львів

Міжнародний аеропорт Львів планує спорудити вантажний термінал.

Про це повідомила пресслужба Сокільницької громади з посиланням на адміністрацію аеропорту.

"Адміністрація аеропорту закликає громадян не забудовувати територію, дотримуватися обмежень під час розроблення та затвердження містобудівної документації, адже потужності аеропорту стрімко збільшуються, збільшується гранична висота заходу на посадку габаритних суден, у майбутньому планується спорудження великого вантажного терміналу", – йдеться у повідомленні.

Водночас представники місцевих рад сусідніх з аеропортом населених пунктів наголошують на проблемах, які виникають у власників земельних ділянок під час отримання дозволів та погоджень на будівництво.

Використання та планування територій на межі Міжнародного аеропорту "Львів" та територіальних громад обговорили члени комісії з питань розвитку місцевого самоврядування облради з представниками адміністрації аеропорту, органів самоврядування Львова, Сокільник, Солонки, Зимної Води, працівниками департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.