Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Середа, 25 серпня 2021, 15:15

Спортсмени Козицького транслюватимуть Львівську Сотку за 80 штук

Львівська ОДА

Львівська ОДА оголосила закупівлю медіа послуги з онлайн трансляції веломарафону "Львівська Сотка. Осінь" з очікуваною вартістю 80 тис грн.

Управління молоді та спорту Львівської ОДА оголосило закупівлю у системі ProZorro на медіа послуги з онлайн трансляції веломарафону "Львівська Сотка. Осінь". Очікувана вартість закупівлі становить 80 000 грн.

Аукціон відбудеться 7 вересня, а онлайн трансляцію веломарафону мають провести 26 вересня.

 

Як вказано у тендерній документації, учасник аукціону зобов'язаний забезпечити онлайн-зйомку веломарафону на протязі 5 годин з можливістю перегляду сповільнених повторів на відео моніторах.

Учасник має забезпечити службовий зв'язок з операторами, динамічне титрування (прізвища учасників, раунд, поточний рахунок, інше) та світлодіодний екран розміром не менше 15 кв. м. для демонстрації трансляції у зоні фінішу.

Зйомка відбуватиметься з восьми камер та квадрокоптера. Має бути забезпечено три мобільні групи на мотоциклах для показу дистанції (мотоцикл, водій, оператор, камера та системи Live-U для передачі сигналу) та мобільна ПТС для зйомки лідера (легкове авто типу універсал, водій, режисер, оператор, оператор квадрокоптера, пультова та дві камери).

Зазначимо, Львівська сотка − це щорічні любительські змагання у форматі веломарафону, що проходять навколо Львова і є наймасовішими велозмаганнями у Західній Україні. Організатором заходу є Львівський велоклуб. Вперше змагання відбулись у 2010 році, тоді участь взяли лише 35 велосипедистів. А з 2018 року змагання відбувається двічі на рік різними маршрутами. "Львівська сотка. Осінь" − це марафон, який відбувається тоді, коли всі досягають піку форми. Характерною особливістю його маршруту є значний набір висоти.

Нагадаємо, Львівська ОДА оголосила закупівлю 4042 ноутбуків з очікуваною вартістю понад 81 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.