Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нацполіція

Четвер, 26 серпня 2021, 10:28

У Львові затримали розповсюджувача наркотиків

Нацполіція

31-річний житель Луганської області розповсюджував наркотичний засіб "метадон" у Львові шляхом закладок та через Інтернет.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

31-річний житель Луганської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з наркотиками, розповсюджував у Львові наркотичний засіб "метадон" шляхом закладок та через мережу Інтернет.

Під час обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці виявили та вилучили понад 200 грамів наркотичної речовини, схожої на "метадон", 49 зіп-пакетів з цією ж речовиною, електронні ваги, засоби для фасування, чорнові записи та інші речові докази його причетності до противправної діяльності. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

За цінами "чорного ринку" вартість вилученої наркотичної речовини становить близько 350 тисяч гривень.

Кримінальному провадження відкрили за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.