Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліцей імені Богдана Лепкого

droginfo.com.ua

П'ятниця, 27 серпня 2021, 16:25

Ліцей імені Богдана Лепкого у Дрогобичі очолив рейтинг шкіл Львівщини

ліцей імені Богдана Лепкого

Середній бал ЗНО випускника ліцею імені Богдана Лепкого у Дрогобичі становить 172,2 бала.

Про це повідомив інформаційний освітній портал "Освіта.UA", який склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2021 року.

Ліцей імені Богдана Лепкого Дрогобицької міськради очолив рейтинг шкіл Львівщини. Середній бал ЗНО випускника ліцею імені Богдана Лепкого у Дрогобичі становить 172,2 бала. Усі 75 випускників ліцею склали тестування, а всього вони склали 271 тест ЗНО.

Також серед найкращих шкіл Львівщини:

- Бориславська державна гімназія (170,4);

- Дрогобицький ліцей (164,5);

- Жидачівський НВК "Початкова школа-гімназія ім. О. Партицького (168,2);

- НВК "Середня ЗОШ-гімназія" імені Маркіяна Шашкевича села Дуліби (167,9). 

Зазначимо, школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Нагадаємо, Львівська область очолила рейтинг областей України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Середній бал випускника 2021 року на Львівщині становить 122,7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.